Termeni si conditii

S.C. Legotak S.R.L. cu sediul in sat Holt com Letea Veche , Strada Calea Barladului, nr. 145  Judetul Bacau, inmatriculata la Registru Comertului cu nr J04/1081/2017, avand cod fiscal RO 37804578. Tel. 0722 404 008, email: legotank2017@gmail.com .

Magazinul este sub tutela S.C LEGOTANK S.R.L. Magazinul isi rezerva dreptul de a modifica Termeni si Conditii in intregime, sau orice alta parte a acestora, in orice moment ,fara notificare prealabila. Clientul nu este obligat de prevederile  Termenilor si Conditiilor care au fost modificate dupa ce comanda a fost facuta. Prin cumpararea de produse din magazinul nostru, Clientul accepta acesti Termeni si Conditii.

Termenii si Conditiile Magazinului on-line

Persoanele care nu au varsta de 18 ani nu pot fi clientii Magazinului on-line .

 1. Magazinul nostru vinde on-line. Oferim sevicii 24/24, 365 zile pe an .Ca urmare comenzile pot fi facute 24/24.
 2. Noi vindem produse doar noi, care nu prezinta defecte fizice sau juridice.
 3. Toate produsele disponibile pe site-ul nostru exista pe stoc, cu toate acestea informatiile cu privire la disponibilitate lor pot suferi modificari fara notificare prealabila.

Preturi

 1. Toate preturile sunt in RON. Pret brut care contine cota TVA aplicabila este indicat impreuna cu o descriere completa a produselor . Pretul fiecarui produs specificat atunci cand comanda este lansata este obligatoriu si nu se va schimba pana la efectuarea platii .
 2. Magazinul isi rezerva dreptul de a modifica preturile produselor disponibile, de a introduce produse noi, de a face si retrage ofertele speciale de pe site.
 3. In cazul produselor care au un pret special, sau al produselor care sunt de vanzare, comenzile vor fi executate in ordinea in care comenzile confirmate au aparut in panoul nostru de vanzari electronice . Numarul articolelor care au un pret special sau se afla la vanzare este limitat . Preturile speciale sunt valabile doar pentru o anumita perioada de timp. Clientul nu poate pretinde o rambursare, respectiv diferenta dintre pretul special si pretul obisnuit, in cazul in care comanda a fost facuta dupa perioada in care produsul a fost disponibil la un pret special.

Comenzi

 1. Comenzile se fac prin completarea, in mod corect, a formularului de comanda aflat pe site.
 2. Comenzile pot fi facute numai de persoanele care s-au inregistrat pe site sau cei care vor furniza toate informatiile necesare pentru a efectua tranzactia.
 3. Fiecare comanda facuta de catre Client este confirmata , se va trimite un mail informand clientul ca am primit comanda sau se va contacta clientul telefonic.
 4. Magazinul isi rezerva dreptul de a verifica comanda. Daca nu poate fi stabilit nici un contact cu cumparatorul sau comanda nu poate fi verificata, Magazinul isi va rezerva dreptul de a suspenda executarea comenzii.

Livrarea

 1. Magazinul executa comanzile in termen de 10 zile de la efectuarea comenzii sau efectuarea platii. In cazul in care exista probleme in executarea comenzii, Clientii vor fi informati imediat cu privire la acest aspect. Prin executarea comenzii se intelege trimiterea bunurilor clientului.
 2. Livrarea comenzii se face prin firmele de curierat sau transportatori privati fara ca Magazinul sa fie responsabil de eventualile intarzieri generate de acestia.
 3. Magazinul nu isi asuma responsabilitatea pentru trasporturile ce nu au fost livrate de catre serviciu de curierat sau trasportatori privati din vina clientului. (nu a putut fi stabilit un contact , nu s-a aflat nimeni la adresa sau adresa incorecta) sau din vina serviciului de curierat sau trasportatorilor In cazul serviciului de curierat livrarea va fi efectuata din mai multe incercari. In cazul in care nu este livrat pentru oricare din motivele de mai sus,trasportul este considerat livrat.

Returnare si reclamatii

 1. Vanzatorul ia in considerare cererile si plangerile si ofera informatii despre produs oral,in scris, prin e-mail sau format electronic .
 2. Atunci cand efectueaza plangeri sau cereri ,Clientul ar trebui sa utilizeze numarul de ordine al lui / ei sau sa furnizeze informatiile necesare pentru identificarea lui/ei.
 3. Magazinul va raspunde la plangere in termen de 14 zile lucratoare din momentul primirii tuturor informatiilor necesare . (punctul 15). Raspunsurile pot fi furnizate in aceeasi forma in care a fost depusa.
 4. Rambursarea este posibila numai in cazul in care toate cerintele prevazute in acesti Termeni si Conditii au fost indeplinite.
 5. Clientul este obligat sa trimita dovada care sa ateste achizitionarea produsului ( chitanta sau factura) in termen de 90 zile calendaristice de la data cumpararii.
 6. Reclamatiile si returnarile sunt acceptate prin telefon la numarul 0722404008, si in scris , la urmatoarea adreasa : Calea Barladului Nr. FN sat Holt com Letea Veche Jud Bacau sau e-mail: legotank2017@gmail.com .
 7. Suma rambursata este pretul produsului minus costul de livrarea si costurile de exploatare, cum ar fi costurile de pregatire a marfurilor pentru transport.
 8. Dupa ce plangerea, returnarea a fost acceptata, banii se restituie in termen de 14 zile.

Metode de plata

 1. Magazinul ofera urmatoarele metode de plata :
 • Numerar la livrare – clientul va achita produsele in momentul livrarii
 • Transfer bancar  – cont: RO93BTRLRONCRT0420017101, banca Transilvania (se aplica comisioanele bancii d-voastra) – plata se va face dupa lansarea comenzii. Clientul poate face un transfer prin intermediul internetului sau prin OP la sediul bancii Transilvania.
 • Plata cu cardul – platile se fac in siguranta cu orice card prin intermediul procesatorului de carduri Netopia mobilPay. Informatiile despre acceptarea comenzii vor fi trimise Clientului prin e-mail.

Restituiri si plati excedentare  

 1. In cazul in care Magazinul este obligat sa ramburseze banii Clientului platiti de el/ea in contul Magazinului, acesta returnare are loc in termen de maxim 14 zile lucratoare.
 2. In cazul in care Clientul a efectuat plata prin card de credit sau prin transfer electronic, rambursarea se va face pe cardul de credit sau in contul bancar din care a fost facuta plata. In cazul de transfer bancar traditional, numerar la livrare,sau atunci cand, din motive independente de responsabilitatea Magazinului identificarea numarului de cont bancar din care a fost efectuata plata nu este posibila rambursarea se va efectua in contul de client in Magazin ( excedent). Excedentul din contul Clientului va fi transferat in contul bancar al Clientului numai atunci cand el/ea solicita acest lucru.
 3. Magazinul isi rezerva dreptul de a verifica identitatea Clietului care solicita rambursarea. Magazinul nu este responsabil pentru esecul intarzierii efectuarii restituirii in cazul in care Clientul nu a indicat contul bancar in care se face plata,sau in cazul in care nu furnizeaza Magazinului toate datele necesare pentru a efectua plata. Magazinul nu este reponsabil pentru esecul sau intarzierea efectuarii restituirii in cazul in care o astfel de situatie rezulta deoarece Clientul a furnizat date cu caracter personal incorecte ( nume, adresa) sau numar de cont incorect.

Securitate si confidentialitate

 1. Clientii furnizeaza in mod voluntar informatii personale. Datele sunt utilizate numai de catre S.C. LEGOTANK S.R.L. Doar informatiile necesare sunt solicitate si sunt folosite doar pentru a identifica Clientullui si a executa comanda. Fiecare client are dreptul de a vizualiza datele pe care el(ea) le-a furnizat sau le-a actualizat. Fiecare client beneficiaza , de asemenea, de drepturile care decurg din Legea cu privire la protectia datelor cu caracter personal.
 2. Datele cu caracter personal sunt protejate in conformitate cu Legea nr. 677/21 noiembrie 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru a preveni accesul tertelor persoane.